Откраднаха самоличността на гореща актриса от „Откраднат живот“

Големи проблеми има горещата актриса Неда Спасова, която изгря на тв екрана в ролята на сестра Кая от “Откраднат живот”.

Нейни разголени снимки се появиха в приложение, което се използва за секссрещи.

Оказа се, че неизвестна дама краде снимките на актрисата и ги слага в своя профил с цел да събере повече внимание.

Девойката, взела самоличността на Спасова, се представя с името Златина. В описанието си пише, че е на 31 години и е родом от Бургас. За справка Спасова е на 28. И е родена във Враца. Актрисата, която направи истински фурор с образа на сестра Кая в “Откраднат живот”, скоро научава, че друга жена й краде самоличността. И се представя за нея в социална мрежа, чиято основна цел е създаването на връзки и уреждането на секссрещи. И то в секссайт. Актрисата веднага се оплака, че някой използва снимките й. Спасова е бясна как може да толкова лесно да се краде самоличност, предаде „България Днес”.

Красивата брюнетка опитва да се свърже със сайта, ала без успех. Затова моли хора, които имат акаунти в него, да докладват профила на девойката, представяща се с нейните разголени фотоси. “Поласкана съм, че някой ме смята за готина, за да ме “тури” в приложение за запознанства. Но някак си не е редно”, заяви Спасова.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *