Откриха изчезналия брадър Данаил в Дубай! Мизерствал в частен затвор с още двама

Изчезналият мистериозно в Дубай участник в “Биг Брадър” Даниел Делчев е намерен! Това каза в “На кафе” журналистката Патриция Кирилова, която следи случая отблизо.

Даниел замина за Обединените Арабски емирства, за да търси баща си. Самият той е роден в Сливенския затвор. Убеден е, че баща му е емирът на Дубай. С него заминава и Вилияна Янкова. Към тях на място се присъединява и Юри Байрактаров, който пристига в емирството малко след тях.

Слуховете за тяхната съдба бяха различни – от отвличане до жертва на трафик на органи.

“Живи са. Намират се в затвор. Затворът е в Абу Даби и е частен. Благодарение на Пето РУ са прехвърлени в държавен затвор и вече имат права. Били са държани с вързани очи”, разака Кирилова.

И уточни, че практиката на частните затвори в арабския свят била такава – да не се дава никаква информация за задържаните.

“Очакваме външно министерство да изпрати нашите дипломати да се видят с тях, да отидат на свиждане. Снощи ми се обадиха. Свързах се с министър Захариева през Фейсбук, благодаря й за помощта”, допълни още Кирилова.

Близък на Вилияна твърди, че се е видял с нея в затвора. Дал й е пари, за да може да се свърже с близките си. Имат служебен адвокат, който за времето от задържането им не е направил абсолютно нищо. Даниел, Вилияна и Юри са били държани 5 месеца в следствен арест.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *