HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Откриха изчезналия Ивелин, когото издирваха из цяла България, жив е!

С щастлив край приключи издирването на 20-годишното момче от смолянското село Смилян. Това съобщиха от ОДМВР – Смолян. В резултат на издирвателните действия на полицията около 15.00 ч. Ивелин е намерен в селскостопанска постройка в района на смолянското с. Пещера. Момчето незабавно е транспортирано от медицински екип за преглед в МБАЛ – Смолян, пише блиц.
Ивелин бе издирван из цяла България от близките в продължение на дни. Велин Узунов, баща на момчето, сподели пред Нова телевизия, че не е имало никакви видими причини синът му да изчезне така внезапно. Излязъл от дома им “на разходка”.
“Отдалечил се е повече, объркал се е, панирал се е. В последно време беше малко объркан. но да тръгне да бяга…, съмнявам се. Явно нещо е станало. Нямам представа и аз. Явно има някаква причина. Дано да го намерим и сам да каже. Беше прекалено свит, много тих. Ако иска да се крие, няма да се появи”, коментира бащата на Ивелин.

Родителите на момчето са разделени от години. Майката е в София и чака всеки ден на телефона вести за сина си. Все още не е ясно какво се е случило с момчето, докато е било в неизвестност.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *