HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Откриха коя е майката на бебето, намерено мъртво в Перник

Откриха коя е майката на бебето, намерено мъртво в Перник.Тя е 20-годишна жена от града и вече е задържана от полицията. За съпричастност към случая се проверява и още един човек.

Има заподозрени за това кои са родителите на откритото мъртво новородено в пернишкия квартал “Тева”. Взети са кръвни проби, които ще установят родителството. На този етап полицейското разследване е за убийство. Мъртвото новородено момченце бе открито снощи към 20.00 часа между блокове с номера 4 и 5 и квартал “Тева” от жена, живееща в едната от сградите. Тялото е било оставено на пътека между блоковете. По неофициална информация бебето е било в локва кръв, с плацентата, голо, а в близост е открит окървавен нож.

От прокуратурата съобщиха, че по тялото на новороденото няма следи от упражнено насилие. Информация за това какво е установила аутопсията – дали детето е родено мъртво, или е убито, или е починало след изоставянето му в междублоковото пространство, както и по кое време се е случило това на тази етап няма.

Полицията изяснява дали има камери, които да дадат подробности за движението на хора в района във вчерашния ден. Живеещи в блоковете казват, че не са забелязали да има сред съседите им жена в напреднала бременност.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *