Откриха трупове на деца в двора на баща им

Американската полиция откри труповете на двама тийнейджъри, погребани в градината на техния баща, който работи като Дядо Коледа в местен супермаркет, предаде БГНЕС. Случаят е от град Савана, Джорджия.

49-годишният баща Елуин Крокър и двама други членове на семейството са арестувани и обвинени в “прикриване на смъртта” и в “жестокост към децата от първата степен”, според изявление от офиса на местния шериф. Извършени са криминологични тестове на двете тела, за които се смята, че са 14-годишната Мария Крокър и брат ѝ – 16-годишният Елуин Крокър-младши. След идентифициране, определяне на начина и времето на смъртта могат да бъдат повдигнати допълнителни обвинения, заявяват от полицията.

Полицаи са посетили имота на Крокър на 20 декември, след като съсед съобщил, че Мария е изчезнала от седмици и изразил безпокойство за безопасността на момичето. Възрастните в къщата казали, че момичето е отишло да живее с майка си в Южна Каролина, но техните истории не съвпадали и полицията решила да претърси къщата. Така се стигнало до откриването на двете тела.

Мери не е била виждана от октомври 2018 г., а нейният брат пък липсвал от ноември 2016 г., когато е бил на 14 години, сочи полицейска информация. Нито едно от децата официално не е обявявано за изчезнало.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *