Откриха труп на 28-г. жена

Жена от дома за възрастни хора с умствена изостаналост “Качулка” край Сливен е открита мъртва в гориста местност. Това съобщи БТА, която цитира говорителя на Областната дирекция на МВР в Сливен Първолета Мандинска.

28-годишната жена е била обявена за издирване на 16 септември, а е открита от ловци на 6 октомври в гориста местност край село Градско. По тялото й няма следи от насилие, според съдебния лекар. Жената от сливенското село Жельо войвода е била болна от епилепсия, съобщи директорът на дома Злати Стоянов. Тя не за пръв път изчезвала от институцията. Били сформирани и отряди за издирване, но претърсването на района не дало резултат. За инцидента били уведомени и близките на починалата. Селище “Качулка” се намира на 28 км от град Сливен и е специализирана институция за възрастни с умствена изостаналост. Движението на потребителите на заведението е свободно. Образувано е досъдебно производство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Само питам?

    Само не разбрах какво търси 28-годишна жена в дом за стари хора с умствена изостаналост? От кога 28 годишни се смятат за стари? Ами да ни ренсионират тогава на 28 години!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *