Откриха тяло на млад мъж, обявен за издирване преди 10 години

Властите в щата Айова потвърдиха пред американски медии, че откритото през януари т.г. тяло на млад мъж е било на безследно изчезналия преди 10 години Лари Мурийо-Монкада, тогава на 25 години, пише Булнюз.

Трупът е бил намерен в ниша зад един от хладилниците в склада за разтоварване на стоката в местния магазин, където Монкада е работил. Разследващите екипи са използвали ДНК анализ от родителите на жертвата, за да стигнат до това заключение.

Тялото бе намерено в началото на годината, на 24 януари, когато група работници започнали да опразват магазина, който затворил врати през 2016 година.

Полицията все още не разполага с категорично обяснение как младежът се е озовал там, но според предварителната информация той се е покатерил върху един от хладилниците и в един момент паднал зад него и останал затиснат. Медиите тогава писаха, че през злополучната вечер на 28 ноември 2009 година младият мъж се е скарал с родителите си, след което избягал от дома си абсолютно бос по време, когато навън е върлувала снежна виелица.

Властите в Айова обявиха случая за приключен, а смъртта на Монкада бе определена за инцидент.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *