Отличиха първокурсници от специалност „Връзки с обществеността“ в ЮЗУ за есе „Аз и изолацията“

В катедра „Връзки с обществеността“ на Югозападния университет „Неофит Рилски“ се проведе ежегодният конкурс за есе, организиран от проф. Анна Чолева-Димитрова и ас. Теодора Христовa, в рамките на дисциплината „Теория и практика на текста“.

По актуалната тема „Аз и изолацията“ разсъждаваха 18 първокурсници от специалност „Връзки с обществеността“. Студентите се обединяват около становището, че здравето и контактите с най-близките хора могат да вдъхнат повече оптимизъм и да преодолеят всички ограничения, наложени от изолацията, както и вярата, че след излизането от пандемията от Ковид-19 ще заживеем в един по-добър и хуманен свят.

За най-добро есе бе отличен Димитър Димитров. Поради извънредната ситуация в страната за първи път конкурсът не беше проведен по традиционния начин, затова и отличеният ще получи електронен сертификат. Специална оценка за есетата получиха студентите Биляна Богомилова и  Мария Хазурова, както и Данислава Бангеева и Александър Стаменов, представили кратки разкази.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Поебльото

    Това със жълтия пуловер на първата снимка ще го “изолирам” яко отвсякъде, да ми се обади!

    Отговор
  2. само питам?

    А “проф.”-пенсионер и топ крадец Бо Юр ще им издаде ли сертификат за топ-изолаторджии? Таман ще паснат при новото саниране на блоковете, белким ги изолират по-добре от предишните!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *