Отложената заради Ковид-19 премиера на спектакъла на благоевградския театър „Панаир на суетата“ ще се състои на 26 ноември

Отложената заради коронавируса премиера на най-новия спектакъл на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград „Панаир на суетата” ще се състои на 26 ноември 2020 година от 19:00 часа! Режисьор на грандиозния спектакъл е директорът на театъра Маргарита Мачева.

Зрителите ще могат да се насладят на зрелищното представление, с което благоевградският театър ще обогати репертоара си от съвременни адаптации на класически произведения – „Тартюф“, „Портретът на Дориан Грей“ и други.

След Нощта на театрите (21.11.2020 г.), в която на сцената на Драматичния театър ще се изиграе танцовия пърформънс„ТРИ – Спектакъл за търсенето“, на 23 ноември (понеделник) актьорският клас на проф. Стефан Данаилов в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ ще завърши националното си турне в Благоевград с представлението „Зверското Синьо“.

След двата гостуващи спектакъла на 26 ноември 2020 г. (четвъртък) от 19:00 ч. ще се състои дългоочакваната премиера на „Панаир на суетата“! Проектът е реализиран с подкрепата на община Благоевград.

„Всички представления се провеждат при спазване на противоепидемичните мерки”, съобщават от театъра.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Костенарова

    Защо не ни го пуснат директно по тв? Би било чудесно, а така ще помогнат хората да се разнообразят…

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *