Отложиха делото на кмета Ат. Камбитов срещу фирма „Старт -2015“

Делото, заведено от кмета на Благоевград Атанас Камбитов срещу фирма „Старт -2015“ ЕООД за обявяване за нищожно вписването му като управител на същата фирма, бе отложено. Причината е, че сегашната управителка на фирмата Румяна Шекерлийска представила болничен.

Окръжният съдия Николай Грънчаров изчака 10 минути, в които не се яви нито една от двете страни, нито пък техен адвокат.

Отбелязано беше, че кметът Камбитов е поискал да получи съдебно удостоверение пред Търговския регистър, за да се снабди с нужните документи във връзка с делото. Отделно от това той настоява да бъдат разпитвани свидетели, с които да подкрепи доказателствата си.

Съдията счете, че ход на делото не може да бъде даден и го насрочи за 16 септември, за което страните вече са уведомени.

Заради това вписване общинската съветничка Злата Ризова поиска предсрочно прекратяване на кметските правомощия на Атанас Камбитов, което бе отхвърлено от ОИК – Благоевград. Тезата на кмета е, че той не е имал намерения да бъде вписван като управител на фирмата, такъв е трябвало да бъде брат му Антон Камбитов и става въпрос за техническа грешка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. чичо Скрудж

    Как пък като ги сгащят на тясно все се оказва, че е станала „техническа“ грешка? И ако не се раздуха проблема, така и ще си остане с „грешката“, ама печалбата и дивидентите ще си отиват на правилното мядто!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *