HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Отриха разяден труп край созополско село, ще се разплете ли мистерията с изчезналия Христо

Труп на мъж е открит край созополското село Росен, съобщава БургасИНФО, позовавайки се на свои осведомени източници. Тялото е било буквално изядено от животни, поради което трудно се установява самоличността на мъртвия човек.

Местни жители предполагат, че е възможно това да е изчезналият Христо Димитров, който беше обявен за издирване в края на юни. Човек от селото, който е ходил в покрайнините да бере коприва, открил трупа. Той е откаран за аутопсия, за да се разберат причините за смъртта, а ДНК-експертиза ще установява самоличността на мъжа. Според хората от Росен малко преди да изчезне, Христо е споделял, че трябва да си направи изследвания, тъй като не се чувствал добре.

Припомняме, че изчезването на 45-годишния Христо Тонев Димитров беше истинска мистерия за жителите на село Росен. Мъжът живеел сам в къща, близо до центъра на селото. Работел в Бургас като заварчик в едно от големите предприятия. Негови колеги се усъмнили, че нещо се е случило, след като Христо няколко дни не се явил на работа, а те не успявали да се свържат с него по телефона.

Тогава в селото дошли полицаи, които извършили проверка на къщата му. Оказало се, че той бил оставил вътре документите си, пари, телефон, а ключът за дома му бил на вратата. Всичко изглеждало така, сякаш е излязъл за малко и наблизо, коментираха тогава хората от селото.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *