От какво сте обсебени според зодиакалния си знак

Овен
Вие обожавате приключенията, състезанията, момента преди влакчето в лунапарка да се пусне с бясна скорост надолу, да танцувате на много силна музика и да се смеее толкова силно, че да не можете да дишате.

Телец
Вие обичате вечерите с любовни филми, семейните празненства, да спите на скъпи чаршафи, първата хапка от някое много вкусно ядене и да се наслаждавате на успехите и постиженията си.

Близнаци
Близнаците обожават да се смеят с приятелите си, дъждовните вечери, слънчевите дни, да говорят с часове, да разказват интересни истории, да бъдат обградени с хора и да изследват нови ресторанти.

Рак
За вас нищо не може да се сравни с прегъдките, зимните дрехи, да гледате сериали по цял ден, да се събуждате рано на специални дни, дъждовните дни, хубавите книги и да си купите свое собствено жилище.

Лъв
Вие обичате да сте в центъра на вниманието, да карате хората да се усмихват, да намирате страхотни дрехи на разпродажба, да гледате пиеси, хубавото вино и пътешествията с приятели.

Дева
За вас дефиницията на щастие е да се чувствате комфортно със себе си, да разрешавате дилеми и загадки, да изпълнявате целите си, да слушате как родителите ви ви разказват истории от детството си и да релаксирате след натоварен ден.

Везни
Обичате, когато оценят усилията ви за някой проект, плитки, скъпо кафе, Британския акцент, Френските филми, Индийската култура, Тайландската храна и да гледате любимия си филм отново и отново.

Скорпион
Вие сте много страстни, щом става дума за това да се смеете докато не ви заболи корема, сладко, бури, да се свиете на топло в някое кафе след цял ден каране на ски или сноуборд, меки чорапи и да ви целуват, докато не ви заболят устните.

Стрелец
За вас нищо не може да се сравни с чувството да спечелите нещо, странни и отблъскващи книги, откривания, пътешествията и това да се усмихвате на непознати, просто защото се чувствате щастливи.

Козирог
Вие сте пристрастени към първата чаша кафе за деня, хубавите комедии, добре организирания гардероб, наистина добрите приятели, които ви подкрепят, и креативните склуптори от лед.

Водолей
Обожавате, когато намерите перфектната песен, която да описва чувствата ви, уникалните хора с много различна гледна точка от вашата, да ходите боси по тревата и да гледате фоерверките в нощното небе.

Риби
За вас нищо не може да се сравни с това да гледате изгревите и залезите, да видите, че човека по когото си падате, ви гледа, да си купувате скъпи куфари, да виждате любезни и мили непознати и да разпускате на плажа.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *