От какво ще се разплачат зодиите: Телец – Старата любов, Рак – Болен близък, Дева …

Всяка зодия в хороскопа има своите слабости и определени затруднения, които биха могли да сринат самообладанието ѝ и да я разплачат.

Овен – Безсилието срещу несправедливостта

Овните са много прочувствен знак и не се притесняват да демонстрират чувствата си, но техните сълзи най-лесно се появяват, когато видят беззаконие, което са безсилни да променят. Без оглед, дали със самите тях е постъпено некоректно или с друг, Овен не харесва нечестните игри.

Телец – Старата любов

Споменът за старата връзка е една от най-болезнените теми за Телец. Телците мъчно могат да забравят за бившата си половинка и да продължат напред, като даже след години ровят из спомените си за отминалата връзка, а думите или действията, които са ги наранили, предизвикват сълзи в очите им.

Близнаци – Неудовлетворени желания

Близнаците държат да удовлетворяват желанията им и недоволстват като малки деца, когато на обърнат сериозно внимание на техните капризи. Те могат да се разплачат за неща, които на пръв поглед изглеждат маловажни, само за да им угодят.

Рак – Болен близък

За представител на зодия Рак няма нищо по-важно отсемейството и техните сълзи се леят, когато някой техен близък е болен. Уязвимостта на даден член от семейството може да ги накара да впрегнат 100% от силите си, за да помогнат.

Лъв – Агресивно поведение към деца

Лъвовете не търпят агресивното поведение към деца без значение дали е на публично място или не. Представителите на тази зодия страдат, когато възрастен се отнася жестоко към децата.

Дева – Изоставено животно

Девите са зодиакалният знак, който най-много обича животните. Сълзи в очите им могат да се появят, ако видят страдащо, изоставено животно. Ако не го нахранят или не го вземат със себе си, после ги преследват угризения на съвестта.

Везни – Грозните сцени

Представителите на тази зодия ще се разплачат, ако им устроят грозна цена на публично място. Скандалили унижение пред непознати прави Везните уязвими и предизвиква сълзите им.

Скорпион – Значимо събитие

Сватба, кръщене или погребение са събитията в живота на един Скорпион, които могат да предизвикат сълзите им. Представителите на тази зодия са известния със силния и издръжлив характер и не биха плакали напразно. Истински важните събития в живота им обаче ги правят по-емоционални.

Стрелец – Безпаричие

Липсата на финансови средства и страхът от бедност предизвикват паниката и сълзите при Стрелците. Когато видят, че парите им скоростно намаляват, настъпва истинската драма за огнената зодия.

Козирог – Спомените

Нищо друго не може да разтопи представител на зодияКозирог така, както старите спомени. Сълзи в очите им могат да се появяват, когато разглеждат старите албуми и си спомнят за отминалите времена.

Водолей – Предателство

Водолеите са истински сломени, когато техен близък човек ги огорчи или ги предаде. За представителите на тази зодия подобни действия са липса на човечност и бързо биха предизвикали сълзите им.

Риби – Измама

Рибите биха се разплакали, ако разберат, че човек, на кого много държат, ги мами, манипулира или използва. За тях е много трудно, когато осъзнаят, че някой може да бъде с тях само заради облаги.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *