От какъв мъж се нуждае една жена според зодията?

Всяка жена мечтае да срещне точния мъж, мъжа на мечтите си. С годините и връзките, през които сме преминали, имаме ясно изградени критерии за това какъв човек искаме да имаме до себе си за дългосрочни взаимоотношения. В следващите редове ще видите от какъв мъж се нуждае една жена, според зодията.

Овен: Интелектуалецът

Жената Овен се нуждае от партньор, който активно да я подкрепя в развитието ѝ, но и също така да може да води с него дълги и вдъхновяващи разговори. За нея е важно Той да бъде честен и да могат да си имат доверие.

Телец: Силна воля

Това, което е особено важно за жената Телец в любовта е партньорът ѝ да има силна воля и характер. За нея също така е от голямо значение любимият й да бъде страстен и романтичен.

Близнаци: Лоялен

За невероятните дами родени под знака на зодия Близнаци, половинката не само трябва да бъде интересна, забавна, но лоялна. Предателството може да бъде причина те да прекъснат дори страстната връзка.

Рак: Добросърдечен

Жените Раци търсят партньор, който да се доближава силно до тях по характер. Той трябва да е честен, искрен, да е домошар и да се грижи много за семейството.

Лъв: Флиртаджията

Жените родени под знака на Лъва са игриви, кокетничат и това продължава и когато се намират в сериозна връзка. Ето защо, за да им се поддържа постоянно интересът в любовта е важно мъжът до тях да обича да флиртува, да е част от любовните им игри.

Дева: Търпеливият

Дамите Деви са почти винаги много критични към всичко, дори към връзките си. Те се нуждаят от половинка, която да ги подкрепя, но и която да приеме тази им отрицателна черта на постоянна критика и често недоволство.

Везни: Адаптивният

Представителките на този зодиакален знак се нуждаят от мъж, който да проявява гъвкавост и лесно да може да се адаптира към честите им промени в настроението, но и който ще може да бъде в състояние да защити своята гледна точка.

Скорпион: Страстен мъж

Жените, родени под знака на Скорпиона имат мощна сексуална енергия, така че те се нуждаят от партньори, които ще съответстват на техния характер. За тях сексът е на водещо място и в това отношение трябва да имат равнопоставен партньор.
Стрелец: Чувствен мъж

Жените Стрелци се нуждаят от любов с чувствен мъж. Освен това, техният избраник трябва да бъде забавен и да им помага да елиминират напрежението. Подкрепата в трудни моменти, но и в такива, в които постигат успехи е много важна за жените Стрелци.

Козирог: Трудолюбивият

За жените Козирози е от голямо значение мъжът до тях да бъде работлив, находчив, остроумен. Да проявява отговорност към семейството, да е грижовен.

Водолей: Очарователният

Жените Водолеи търсят в любовта партньор, който да бъде очарователен, страстен, забавен, но и добросърдечен. Спокойствието и увереността в любовта могат да им бъдат дадени само от мъж, който ги разбира, подкрепя и ги кара да се чувстват в безопасност.

Риби: Романтикът

Жените риби са с чувствителна душа. На тях им е нужен състрадателен и внимателен партньор, който има силно въображение като тях. Той трябва да бъде в състояние да покаже своята нежност и не на последно място, да бъде много романтичен.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *