HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Заплахите не спряха доц. Недин, току-що влезе в битка за шефския стол в болницата в Дупница

Управителят на общинската болница в Дупница доц. Димитър Недин подаде току-що документи за участие в конкурса за управител на болничното заведение.

До момента няма друг кандидат за вакантното място, но крайният срок изтича в 17.00 часа днес.

Конкурсът е насрочен за утре.

Любопитна подробност, е че доц. Недин подаде документите си въпреки заплашителното писмо, което получи 4 дни преди датата за конкурса за нов болничен шеф. В петък на чистачките на автомобила му, паркиран пред болницата, той открил сгънат лист хартия. Като отворил листа, останал изненадан от написаното в бележката. Ето какво заяви доц. Д. Недин по повод отправените заплахи към него:

“В петък около обяд открих бележката, сложена на чистачките на колата ми. Учудих се. Помислих си кой и какво ми пише анонимно. Разгънах листа, който беше сгънат на четири, и прочетох написаното. Не се уплаших, но се потресох от езика, който е използвал анонимният. Той ме заплашва да напусна Дупница, иначе лошо ми се пише, защото съм ритал срещу общината.

Сигурен съм, че авторът на заплашителното писмо не е от служител в общината, там работят интелигенти хора, които винаги могат да ме повикат на разговор, ако има проблем. Досещам се кой може да падне толкова ниско, но няма да назова името му. Екипът на болницата работи добре, замътили сме водата на нечии интереси към болницата. Целият екип на общинската болница настоява да се явя отново на конкурс, но аз не желая. Веднъж се явих и бях класиран на второ място. Колегата, който спечели, стоя само два месеца на поста и напусна, като видя до какъв финансов колапс е доведена болницата”, заяви доц. Д. Недин.

Анонимното писмо е представено пред лекарския екип на болницата още в петък. Управителят вчера все още не беше подал жалба в полицията в Дупница. Допитал се е до криминалисти, които му заявили, че писмото не трябва да се пипа, за да има отпечатъци по него от “доставчика”, а то вече е било четено и пипано от много хора, на които отпечатъците са останали върху хартията.

Припомняме, че доц. Д. Недин започна работа в хирургията на общинската болница в Дупница през май 2016 г., когато управител беше Росен Тимчев. Месец след като се премести от Благоевград, доц. Недин си е купил апартамент в Дупница, в блок №2 на жк “Бистрица”, известен като блока на Галеви. В него живее любимата на Пламен Галев – Юлия, от която има момиченце. Отпред все още стои патрулката, в която гардове на Братя Галеви дежуряха и следяха кой влиза и кой излиза от входа на блока.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. МБАЛ Благоевград

    “Заплахите” си ги измисля сам Лудия Макс доц. Недин 🙂 Така правеше и в Благоевград да се прави на жертва и мижитурка. А с този на снимката защо ли ходят навсякъде заедно да не са станали гей двойка???

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *