HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Йордан Татарски пое властта в Кюстендил

Новият областен управител на Кюстендилска област Йордан Татарски получи символично властта от досегашния първи държавен мъж Виктор Янев и неговия екип. Той получи и традиционния подарък – химикал.
Виктор Янев заяви, че е горд с работата си и оставя една много добре работеща администрация, която миналата година е получила и приза „Най- добре работеща държавна администрация”, припомни Янев.
„Кой знае, може вие отново да се върнете на поста”, отговори на пожеланията новият губернатор Йордан Татарски.
„Благодаря за топлото и радушно посрещане на Янев и екипа му, повече за целите ми на работа ще ви запозная на първото публично заседание, което съм планирал за понеделник в 13.00 часа. Роден съм и израснал в Кочериново, но летните си ваканции съм прекарвал в Кюстендил, затова и градът е на сърцето ми. Спортист съм, играл съм като халф във „Велбъжд” /Кюстендил/, по-късно в Свищов съм бил републикански шампион по футбол две години. Г-н Янев също е спортист и казвам това, за да подчертая, че ние, спортистите, не се отказваме от целите си, волеви сме. Не съм най-харизматичният и спокоен областен управител, но съм сред най-подготвените. Бил съм главен секретар на МРРБ и ценя изключително работата на администрацията. Аз надграждам сам себе си, какво остава за останалите около мен. Ще надградя работата на досегашната администрация”, заяви Йордан Татарски.
Той подчерта, че негова основна цел ще е ”да създам условия за укрепване на демокрацията в нашата област и да се възвърне доверието в държавната власт”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *