HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

От тази учителка ще ви падне шапката! Появи се с тигрови ръкави, пайети и бял чорапогащник (СНИМКИ)

Учителка по Химията шашна цялото училище с провокативното си облекло на днешното изпращане на абитуриентите от ПГХТ “Акад. Н. Д. Зелинский” в Бургас, пише Флагман. Дамата се появи с тигрови ръкави, пайети и бял чорапогащник. Тя трябва да бъде щастлива, че в двора на Химията нямаше модна полиция, защото нямаше как да влезе на паметния момент за десетки бургаски зрелостници.


Учителката бе с двама кавалери, които я държаха под ръка и не я изпускаха от око. Тя е класен ръководител на единия от завършващите дванайсти клас ученици. Колежки на рижавелката казаха, че тя е изключителен специалист и била купонджийка, с весел характер и благ нрав. Явно е проявила чувство за хумор при избирането на днешния си тоалет.

Дванайсетокласничките от Химията определено бяха заложили на късите рокли и черния цвят. Изпращането е денят, в който има място за провокация, за въображение и екстравагантност, но натрапването на определена визия, накара присъстващите  в двора на училището да направят асоциация между пеперудките и розовите феерични материи с  класическия чалга стил.

Сред завършващите имаше и такива, които познаваха езика на модата и се бяха облекли стилно. Момчетата, за разлика от своите съученички, се появиха в елегантни ризи и панталони, а за допълнителен аксесоар бяха сложили слънчеви очила.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *