HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

От 19:10 часа днес настъпва важен момент – не го изпускайте, ако искате да сте щастливи

14-ти лунен ден започва днес от 19:10 часа и ще продължи до 20:10 часа. Нека не изпускаме този ден, той е изключителен за началото на всяко начинание. Всичко, започнато в този ден, се увенчава с успех. Следващият такъв шанс ще дойде след месец. Полезна е работата със свещени текстове. Получаваме тайно знание, пише Блиц.  Днес ще бъдем с толкова голяма физическа и вътрешна енергия, тя така ще кипи от нас, че едвам ще я удържаме. Сила, воля, смесени с хъс, напористост и твърдост в желанията и в действията ни ще има в повечко от необходимото. Пламък и жар ще сме днес, което може да доведе до истински пожар. Толкова буйни и агресивни може да се чувстваме, бързо ще искаме да стигнем до целта и до желаното от нас. И да не забравим, че ни очаква пълнолуние тази нощ в мистичния знак Скорпион!

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
В този ден може да ни навестяват скръб, мъка, печал или меланхолия. Хубаво е да ги пропъждаме от мислите си и да се захващаме с работа. Ако негативните емоции не отстъпват, е добре да си организираме голямо физическо натоварване. Когато се събудим, е добре да не скачаме веднага от леглото, а да си спомним какво сме сънували. Анализът на съня ни ще е важен. Сряда може да има на моменти малко по-трудна и напрегната енергия. На финалната права сме след толкова вътрешни и външни усилия от наша страна. Но във всеки момент – независимо колко трудности ни дава той, след това получаваме дългоочакваните резултати. Тоест не трябва да забравяме, че след бурята изгрява Слънцето. Внимавайте какво правите и как го правите, по какъв начин, за да не попаднете в някоя по-нажежена и опасна ситуация. Не избързвайте много, пребройте до 10, преди да вземете каквото и да е решение и действие. И гледайте да не влизате и в излишни пререкания. Крайният резултат днес ще бъде положителен и успешен, ако знаем как да си изиграем картите.

ЗДРАВЕ
Уязвими са половите органи, възможно е обострянето на хемороиди и на запек. Да не се правят операции на дебелото черво и полови органи, ако не е наложително. Да не се правят манипулации с бенки и лъчетерапия. Днес сме податливи на депресии.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *