HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Официално от службите! Ето защо Росен е гръмнал Кети, разкриха и коя е първата жертва

“Мотивът за шесторното убийство е смесен – той е бил един отхвърлен любовник, на има и финансова причина”. Това съобщи на извънреден брифинг  шефът на Националната следствена служба Борислав Сарафов.

“Покойната Кети в миналото се е занимавала с почистване на домове на заможни хора, които пък Росен искал да ограби. Всъщност тук е и разривът във взаимоотношенията на двамата – Росен искал да обере клиентите на Кети. Той искал от нея да му предостави ключове и код за алармените системи на домовете на хората. В този момент Кети е разбрала, че любовта му не е безкористна и те се разделили. Това е истинската причина да я затрие от лицето на земята. За връзката й с Росен са знаели всички нейни роднини и това е била причина да бъдат заличени всички хора около нея”, посочи Сарафов. Той е убил семейството й, защото именно нейните близки биха били заинтересовани да бъде разкрито убийството й.
Първа е убита Кети Николова, която е излязла от дома си, за да разходи кучето. Това е станало след 19.30 часа на 31 декември. След това – след 23 часа Росен Ангелов е убил и останалите петима.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Кляфка

    Убил я е защото не могъл да се добере до ключовете на богаташите в… селото… ок

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *