ОФК “Пирин” държи здраво залостена вратата за “предателя” Т. Тасев

ОФК “Пирин” продължава да държи здраво залостена вратата за своя юноша Тони Тасев. Непреклонната си позиция по казуса клубът изрази във връзка със зачестилите напоследък индикации от Пловдив, че бързакът от село Михнево е сигурен пътник от “Ботев” през зимата и е пред завръщане в Благоевград.
“Човек каквото сам си направи, друг не може. По начина, по който си тръгна от нас само преди 4 месеца, отговорът ни е ясен. Излишно е обаче да говорим за неща, които не са се случили и никой не ни е уведомявал. Той в момента е футболист на “Ботев” и не е наша грижа”, коментира вчера шефът на орлетата Венко Попов, визирайки бягството на играча през лятото, когато скъса договора си по вина на клуба, от който тръгна кариерата му.
Благосклонността към Тасев на старши треньора на канарчетата Николай Киров-Белия се изчерпа за няколко седмици и вече не го брои за жив, не го включва дори в разширената група за официалните мачове. Наставникът го извади от фризера за снощната визита на стадион “Христо Ботев”, попълвайки графата на резервите в тимовия лист в отсъствието на контузените Густаво Афонсо и Крум Стоянов.
ЯВОР ПЕЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *