ОФК „Пирин“ награди най-добрия млад футболист с анцуг и книга, четирима от първия отбор държат под напрежение треньора П. Златинов

ОФК „Пирин“ награди най-добрия млад футболист Ерик Филипов, който преди няколко дни бе отличен с приза за номер 1 у нас по програмата „Децата и футболът“ с още 15 таланти от цялата страна. Управителят на орлетата Венко Попов връчи на централния защитник анцуг, биографията на Христо Стоичков и флагче на родния клуб в присъствието на треньора на формацията набор 2006 Венелин Товиров.

Сериозни грижи са налегнали наставника на представителния отбор Петър Златинов за днешния двубой с „Монтана“. Четирима от основните му футболисти се върнаха с различни болежки от Балчик миналата седмица и до последно ще го държат в неведение за стартовите 11. Топеца стиска палци на последната тренировка преди мача медицинският щаб да вдигне забраните върху пълноценната готовност на Димитър Благов, Владислав Златинов, Антон Костадинов и Цветомир Вачев. Извън сметките са двамата юношески национали – Димитър Митев е пред операция на менискус, а Методи Стефанов е на подготвителен лагер за европейските квалификации на 19-годишните.

„Опрени сме до стената и нямаме право на повече грешки. Самочувствието ще дойде с точките, а тях напоследък ги печелим трудно. Получава се така, че в една среща сме добре, а в следващите две-три почиваме. Липсва ни концентрация в детайлите, в тънките моменти. Сега ни гостува може би най-окомплектованият и най-добре сработен отбор в групата, но това не бива да ни плаши. Противникът играе толкова, колкото му позволиш. За съдиите не желая да говоря, те могат да си свирят, както си поискат. По-важно е как ще се представим ние”, коментира П. Златинов.

На „Дъбравска“ 1 констатираха със съжаление, че бройката на феновете, решили да се възползват от опцията билети с намаление, вместо да се увеличава – намалява. Малко преди края на работния ден вчера през клубния офис бяха минали едва 17 привърженици.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *