HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ОФК “Пирин” отряза казахстанци за Ал. Башлиев и Р. Сандев, предлага договор на сина на експрезидента Ив. Чапов

ОФК “Пирин” отряза мераците на казахстанския “Кизил-Жар” за Александър Башлиев и Румен Сандев. Новият наставник на новака в местния елит Никола Спасов анонсира привличането на двамата защитници, които по същото време тренираха на базата в село Рилци с останалите си съотборници в зелено-бяло.
“Няма как през главата ни да вземат тези футболисти, които през лятото подновиха договорите си за още 2 г. Поради тази причина никой не може да преговаря с тях без наше знание. Смятаме да сезираме по случая съответните органи – коментира мнимите трансфери управителят Венко Попов, след което повдигна завесата около раздялата със Станислав Костов. – Преценихме, че насила е безсмислено да задържаме играчи, на които контрактите изтичат след няколко месеца и не искат да са в “Пирин”, затова уважихме желанието на Костов да разтрогне по взаимно съгласие”, поясни клубният началник.
Синът на експрезидента на орлетата Иван Чапов – Манол, който дълго време лекуваше контузия, е вторият сигурен футболист в зимната селекция. На халфа ще бъде предложен договор, след като лекарите отсъдиха, че е напълно възстановен. Другият одобрен от наставника Милен Радуканов – централният защитник Ивайло Тодоров, също ще подпише при положителен резултат на медицинските тестове. Продължават пробите на Тихомир Костурков и Ваис Вранчев, за които треньорският щаб не се е произнесъл. Не е пристигнал все още и новият вратар.
СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *