HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ОФК „Пирин“ прибира двойно по-скромна сума от очакваните 80 000 лв. за Кострна

ОФК „Пирин“ прибира двойно по-скромна сума от очакваното за словака Кристиян Кострна, който се превръща в първия изходящ трансфер с финансов бонус за орлетата от миналото лято насам. Прогнозираните 80 000 лв., срещу които новият му клуб в родината „Дунайска стреда“ ще придобие състезателните му права, се оказаха силно преувеличени. Човек от мениджърския екип, чийто клиент е играчът, довери, че таванът, на който може да се надяват благоевградчани, в най-добрия случай е не повече от 20 000 евро, и то при проявена щедрост от страна на купувача. По традиция на „Дъбравска“ 1 проявяват изключителна дискретност по финансовите въпроси и не обелват нито дума колко пари ще влязат в клубната каса.

Неоспорим факт е обаче, че юношата на „Уулвърхямптън“ прояви рядко срещана лоялност към досегашните си работодатели. За разлика от собствения кадър Тони Тасев, който разтрогна договора си за забавени заплати, Кострна изчака до последно и направи всичко възможно пиринци да не останат капо.

Трима нови футболисти се очакват да се присъединят към орлетата на лагера в Банско, но данните за тях са оскъдни. Анонсите на наставника Милен Радуканов след контролата с „Витоша“ във вторник сочат, че попълненията са чужденци. Преди спаринга със „Славия“ вчера вечерта в Разлог от болежки се оплакваше само Александър Башлиев.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *