ОФК „Пирин“ пуска билети 2 в 1 за дербито с царете! Феновете: Канят се гаджета, дори с бонус бира и мезе не стъпваме на стадиона

Ръководството на ОФК „Пирин“ пуска билети 2 в 1 за дербито с лидера във втория ешелон „Царско село“. Последният двубой за есента е на лампи на стадион „Христо Ботев“ в петък с начало 17.30 ч. Двама души с един билет за 5 лв. ще могат да гледат интригуващия сблъсък, решиха на „Дъбравска“ 1 в опит да понапълнят все по-оредяващите напоследък трибуни в дома на орлетата. Част от феновете приеха жеста с разбиране и започнаха да се окомплектоват по двойки. Други от запалянковците обаче го посрещнаха на нож. Мнението на недоволните обобщи топстатистикът на успехите и паденията на най-популярния клуб в Югозапада Методи Кехайов.

„Съвсем скоро вие ще давате пари, за да се отиде на мач. „Доведи приятел” е кръстена инициативата. Много жалко и тъпо звучи. На моите приятели не им беше нужно да ги каня, за да ги доведа на мач. Канят се гости, гаджета и т.н. Довеждат се овце, телета, прасета на заколение. Те обаче доведоха феновете до това да не ги интересува, че има мач. Виждал съм го с очите си. Има мач, а махалата около стадиона седи и играе карти и пие бира. Казват, че в играта на карти има повече неща да видиш, отколкото на стадиона. Тука можеш да викнеш за нещо, а там, горе /и посочват стадиона/, няма за кого. Аз лично съм си задавал въпроса какво правя тука. И без пари да го направите входа, и с бонус бира и мезе, отвратихте феновете. Кадърност и посредственост”, написа в интернет профила си емблематичният ултрас, по-известен като Сукси.

„В скоро време наистина трябва да ни плащат, за да ходим на мач в Благоевград”, присъедини се към хора на недоволните Илиян Кръстев.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *