Очаквайте скоро финалистите във втория етап на „Любим учител 2018”! Победителят си тръгва с голямата награда LCD телевизор, ГЛАСУВАЙТЕ!

Броени часове остават до началото на втория етап на конкурса „Любим учител 2018”, организиран за шеста поредна година от най-големия ежедневник в Югозападна България. Дайте шанс на вашия фаворит да грабне голямата награда LCD телевизор!

Списъкът с 20-те преподаватели, стигнали до финалната права, ще бъде обявен на 12 ноември, когато стартира и вторият етап на конкурса „Любим учител”.

Те ще бъдат излъчени след оспорвана конкуренция с колеги от цяла Благоевградска област.

Класирането им се определя според гласуването на сайта ни struma.bg и проведените анкети сред учениците по училища от Пиринско.

Водач във временната класация със солидна преднина е Христо Йорданов от Спортното училище в Сандански, следван от Заприна Глушкова от СУ „Никола Вапцаров” в Хаджидимово.

Ирена Стамболиева от VII СУ „Кузман Шапкарев” и Димитър Стойчев от ПМГ „Акад. С. Корольов” се гонят в битка за третото място.

Гласувайте, не е късно да обърнете вота в полза на вашия фаворит за финала.

Ето критериите, с които ще се определи Любимият учител на 2018:

Активността при гласуването на сайта ни struma.bg дава 30 % тежест за крайния резултат. 20 % от оценката ще се формират от анкетите на учениците, които, както всяка година, ще направим във всички училища в областта, които се включиха в конкурса. Останалите 50 % от крайната оценка зависят от номинирания от Вас учител. Тя ще се формира от есе, в което преподавателите, получили най-силна подкрепа, ще трябва да изложат вижданията си. Темата тази година е  „С какво практиката допълни наученото на университетската скамейка?“, а есето трябва да е придружено от кратка визитка. Писмените работи ще се оценяват от независимо експертно жури.

Мащабите на конкурса „Любим учител 2018“ и тази година се простират на територията на цялата Благоевградска област и участват преподаватели от Благоевград, Сандански, Симитли, Кресна, Петрич, Гоцеделчевския район, Разлог, Банско, Якоруда и Белица.

В гласуването могат да се включат всички учащи се, родители и читатели на платформата „Любим учител” на www.struma.bg.

Не забравяйте да подкрепите Вашия фаворит!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *