Очакването на бебето изнерви Меган и Хари

Херцогът и херцогинята на Съсекс са в трепетно очакване на първото им дете. Меган е в напреднала бременност и няма търпение за бъдещето на семейството си, съобщава Контакт мюзик, цитирани от Дарик.

Близък до кралската двойка споделя за в. “Сън”: “Няма да е много дълго. Меган е много развълнувана. Разбира се тя е изнервена като всяка млада майка, но тя и Хари не могат да чакат”.


Херцогинята иска да остане възможно най-дълго в дома си, въпреки че е наясно с това, че болницата е най-безопасната среда за нея. “Тя се подготвя за раждането, тя иска да е възможно най-натурално за това практикува предродилни и дихателни техники с Хари”, казва вътрешен човек.
 
“За нея ще е голяма подкрепа да има майка си до себе си и сега си почива възможно най-много”, допълва още източникът на вестника.


Детето на кралската двойка може да се роди в болницата в Сурей, която е близо до дома им в Уиндзор. “Планът не се е променил, Меган бе много ясна какво иска. Тя получава медицински съвети всеки ден и те с Хари са много подвижни и ще бъдат насочвани от техния екип”, казва близък до двойката.


“Когато тя ражда иска да е у дома, но само до колкото е възможно, ако нещо се обърка и тя трябва да бъде откарана в болницата”, твърди източникът.
 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *