ОЧАКВАНО! Бившият общински съветник в Благоевград адвокат Илко Стоянов №1 в депутатската листа на партията на Слави Трифонов

Бившият общински съветник в Благоевград от „Глас народен“ и заместник-кмет на Петрич Илко Стоянов вчера регистрира в Районната избирателна комисия на Благоевград кандидатдепутатската листа на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“, на която той е водач. В листата има 15 души – всичките от Благоевградска област, чиято средна възраст е изчислена на 38,5 г. В нея името на Илко Стоянов е единственото познато от политическия живот в Югозапада. Останалите са млади хора, част от които са работили в чужбина – като благоевградчанина Янко Богоев, който доскоро бил мениджър в Нидерландия, санданчанина Христо Гушков, работил като стоматолог в САЩ и Англия, и др. На последно място е включена проф. Иванка Асенова от ЮЗУ.

Самият Илко Стоянов е адвокат и един от малкото съветници, напуснали ОбС заради несъгласие с работата на местния парламент – през 2018 г. той прекрати мандата си в ОбС – Благоевград заради липса на позиция на колегите му за съдбата на археологическите разкопки край Покровник. По-късно стана заместник-кмет на Петрич, но след втория избор на Димитър Бръчков през 2019 г. напусна и този пост, и се зае със структурирането на партията на Трифонов „Няма такава държава“, преименувана по-късно на „Има такъв народ“.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

3 Коментара

 1. Тъкачи на 100 плетачни машини

  А така ето го и мултиполитикът Стоянов – от тази партия в онази, в другата, в третата … така се прави в грешната ни България!

  Отговори
 2. Безплатно просвещение за "калинки"

  Заблудени овце, жадни за държавна ясла, неспособни сами да направят професионална кариера! Редица от чантаджии, които сами един пирон не могат да забият!

  Отговори
 3. Безплатно просвещение за "калинки"

  Заблудени овце, жадни за държавна ясла, неспособни сами да направят професионална кариера! Редица от чантаджии, които сами удин пирон не могат да забият!

  Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *