HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ОЧЕВИДЦИ НА УЖАСА В БРЮКСЕЛ! Няколко часа лекарите не пипали тялото на терориста, за да не избухнат бомбите по него, бил мускулест красавец на 30-години

Терористът, който взриви бомба на гарата в Брюксел, носел раница с експлозиви. Това казват очевидци на ужаса пред британският „Дейли Мейл“. Хората обясняват,че тялото на атентатора няколко часа лежало на гарата без лекарите да го докоснат, пише ПИК. „Хората се страхуваха да го пипнат, защото не се знаеше някоя от бомбите по него дали няма да се взриви“, казва мъж, представил се като Филип.

Жена,присъствала на атентата пък казва,че мъжът бил страхотен красавец, на около 30 години. „Невероятни мускули имаше, виждаше се, че тренира често“, допълва очевидката.

Противоречиви са данни за това къде е държал бомбите атентатора. Освен варианта ,че е носил раница с бомби, има и твърдения,че човекът носел колан на камикадзе.

Непотвърдена все още от властите  информация за атентатора гласи,че той искал да взриви  тролей в Брюксел и няколко автомобила край метростанция.

 

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *