Очите издават каква си в леглото

Да, очите са прозорци към душата! Интересното е, че техният цвят може да разкрие и много за характера ни, включително за това какви сме в леглото и от какъв партньор имаме нужда.

Черни очи Хората с тъмни очи са лидери по природа. Те са с бърз и пъргав ум, който им помага лесно да излизат от напрегнати ситуации. Черните очи, които всъщност са много тъмно кафяви са рядко срещани и затова се смятат за потайни и мистериозни. Ако имате такива очи ви трябва и такъв партньор – загадъчен и енигматичен. Тези хора мразят еднообразието в леглото и някой обикновен мъж няма да ги задоволи.

Кафяви очи Проучвания сочат, че хората се доверяват по-лесно на хора с кафяви очи. В леглото и в живота си тези хора са спонтанни и различни. Трудно могат да бъдат забравени, защото оставят траен отпечатък в душите на своите партньори. Те са креативни и много чувствени, обичат да доставят удоволствие и да правят изненади. В любовта са всеотдайни и верни. Нуждаят се от партньор, който е също толкова всеотдаен, както в леглото така и извън него.

Сини очи Хората със сини очи имат изумителна вътрешна сила и са много амбициозни в живота. В леглото са истински вълшебници, които омайват мъжете с лекота. Не са сред най-големите авантюристи в секса, но не обичат и монотонността. Нуждаят се от чувствителен партньор, който е широкоскроен.

Пъстри очи

Хората  с тези очи притежават точните количества елегантност и чувственост. Те познават добре душата си и са леко затворени, но това не означава, че са скучни в леглото, просто им трябва време да се отпуснат. Имат нужда от партньор, който е нежен и може да вдъхва увереност.

Сиви очи Хората със сиви очи са състрадателни и приемат сериозно проблемите на другите. Тези очи се срещат рядко, а техните притежатели са потайни и прикрити. В леглото са малко резервирани първоначално, затова се нуждаят от креативен партньор.

Зелени очи Хората със зелени очи имат силна воля. Те са лидери, но в същото време са мили и чувствителни. В леглото са много креативни и доста секси. Не се притесняват и обичат страстния и бурен секс. Съчетават перфектната комбинация от любов, страст, разум и чувства. Партньорът им трябва да е много миловиден, но истински звяр в леглото.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *