Още една къща за гости изгражда известният социолог Кънчо Стойчев в с. Зорница, ОбС – Сандански му разреши

Още една къща за гости получи право да изгради известният социолог Кънчо Стойчев в землището на с. Зорница, община Сандански, което води в негласната класация за богати инвеститори в курортната община. Искането на социолога е за даване право да изготви подробен устройствен план за жилищно строителство в местността Под кръста в землището на селото. Единодушно местните парламентаристи дадоха съгласие за инвестиционното му намерение.

В момента в същия имот социологът е изградил вече една минирезиденция, в която живее той. Има и две малки къщи за гости, които са за неговите приятели и посетители. Изграден е и ресторант, тип гурме, който работи от няколко месеца. Освен това е засадил 5 декара лозов масив със сортовете мерло и каберне, и оранжерия с площ от около 200 кв. метра за ранни зеленчуци. В имението си социологът отглежда и две крави, за които се грижат трима негови работници.

След като се разбра, че няма как топлата минерална вода от извора на с. Левуново да запази свойствата и температурата си, ако бъде отведена до имота му, социологът се е отказал от прокарване на водопровод.

В близост до ранчото на Кънчо Стойчев е масивната минирезиденция на Цветелина Бориславова, която от близо година и половина се радва на новия облик на имота си, купен от вдовицата на Емил Кюлев.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *