Още издирват новия тотомилионер

Все още не е известен новият тото милионер, който снощи спечели джакпота в Тото 2  от над 7 млн. лв. Известен е обаче тотопунктът, където той е пуснал фиша си в бургаския квартал „Меден рудник”.

Оказа се че това е „късметлийски” пункт, където и друг път са регистрирани големи печалби. През последните години тук са раздадени много награди. Само тук има раздадени четири автомобила от играта Втори тото шанс.

Величка от 13 години работи като касиер в тото пункт. „Това е един от печелившите тото пунктове в Бургас , много пъти от втори тото шанс са се падали леки автомобили и други парични печалби”, радказва тя.

Тя е приела и печелившия фиш, но не може да си спомни от кого. Само за тази година това е вторият тото милионер за годината в Бургаско. Джакпот от над 1 млн. лв. падна тази пролет и в Царево.

Всички тръпнат в очакване на новия тото мионер, пише БиТиВи.

Служителите в тото пункта съветват редовно да проверявате фишовете си, тъй като миналата седмица човек от Карнобат е спечелил 10 хил. лева, но е пропуснал 45-дневния срок, в който може да получи наградата си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *