HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

О.з. полк. Кирил Лазов: Общината гледа да печели, вместо да се грижи за интересите на гражданите

“Общината гледа интереса си да печели, вместо да се грижи за гражданите си и тяхното спокойствие”, това заяви в редакцията на вестник “Струма” о.з. полк. Кирил Лазов, който поиска думата.
“Неотдавна подадох жалба срещу денонощното паркиране на коли под прозорците ми. Живея в центъра на Благоевград, на ул. “Сашо и Петър Китанови” 5, и от платения общински паркинг не мога не само да отворя прозорците си, но не мога и да просна прането си заради мириса на изгорели газове. Поисках зоната на платения паркинг да се ограничи до ресторант “Верде”, а в отговора, който получих, ми се обяснява, че няма как да се забрани на хората, които живеят около мен, да паркират. Отговорът не кореспондира с искането ми, никога не съм имал нещо против съседите ми да паркират колите си в района, възмутен съм от случайните автомобили, които по всяко време на денонощието спират или потеглят от паркинга. На председателя на комисията по опазването на обществения ред и сигурност към ОбС Георги Васев предоставих дори и копие на нотариалния акт на жилището ми, в който изрично е описано, че гранича с двор, а не с паркинг, но и той не предприе никакви мерки.
Оставам с твърдото убеждение, че общината не се интересува от интересите на гражданите си, а от интереса да печели пари. По план районът не е паркинг, а пешеходна алея, която води към Бачиново. Като военен съм защитавал тая държава, сега управниците ме карат да се възмущавам от нея и да й сложа етикет “скапана”, а това не е редно. Това ли заслужавам за всичките години работа и изпълнен дълг към страната ни”! Не знам към кого вече да се обърна, последната инстанция, до която да сигнализирам, остава министерството.
С уважение:
КИРИЛ ЛАЗОВ, о.з. полк.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *