HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
Топ теми

Пак агресия в час! 14-годишна влезе на урок по химия и стана страшно

Ученичка от Попово е ударила учителка по време на час. Екип на Регионалното управление на образованието в Търговище днес проверява случая, съобщи за БТА директорът на ОУ “Н. Вапцаров” Румен Рачев.

Спречкването между 14-годишната ученичка и преподавателката по химия е станало на 16 февруари. С.А. /на 48 г./ е подала сигнала за инцидента в полицията на 16 февруари, потвърдиха от Областната дирекция /ОД/ на МВР в Търговище.

Повод за спречкването е мобилен телефон. Рачев разказа, че в учебното заведение има издадена заповед учениците да не ползват апаратите по време на занятия. Девойката нарушила заповедта и учителката взела телефона й. ц

В училището е нямало други подобни случаи. Майка на момичето е в чужбина, бащата в друг град, за него се грижела баба му. Преди време девойката е имала спречкване с друго момиче от Селскостопанския техникум в града. По случая е образовано досъдебно производство. Събира се допълнителна информация. За инцидента е уведомен и инспекторът от Детска педагогическа стая в Попово Ивайло Иванов. След изясняване на обстановката, предстои да се вземе окончателно решение по случая, каза още Рачев.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *