Палави съвети! 4 полезни навика на порнозвездите

Не може да не сте гледали порно. Забелязах те ли нещо интересно в тях? Не, не говорим за секс пози. Днес ще поговорим за 4 полезни трика, които бихте могли да въведете в интимния си живот. Те са съвсем прости за изпълнение, но са способни да провокират съществени промени в сексуално отношение.

1. Секс, но не и в леглото
Пробвайте да разнообразите местата – вижте какво правят звездите. Те избират пода, стола, дивана, стъпала – все кътчета, които бихте предпочели да избетнете. Време е да огледате дома си и да потърсите подходящ плацдарм. Разбира се, трябва да е безопасен.

2. Красиво спално бельо
Добре подбраното спално бельо настройва двойката към вълшебна интимност. Второ, от материята зависи колко чувствени ще бъдат движенията.

3. Втори дубъл
Забелязали ли сте, че по време на снимки понякога режисьорт крещи: Стоп! Заснето! Връщаме се на сцената с целувките! Направете го и вие. Въпреки че вече сте на друг етап, върнете се още веднъж към целувките. Така ще разпалите още повече партньора и ще придадете на процеса повече интимност.

4. Интимна прическа
Бъдете по-взискателни към интимната прическа. Нищо неочакващият партньор ще бъде приятно изненадат и стимулиран, само при вида на новостта… Идеи за оригинални подстрижки може да откриете в интернет. Наберете смелост и дори се отправете в специализиран салон за красота.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *