Палави ученички подлудиха село! Баби палят свещи и се молят на Господ

Две палави ученички са подлудили врачанското село Големо Бабино.
15-годишната К. К. и 14-годишната М. И. по цял ден бесуват с момчета и са вдигнали на главите си дори и съседните села. В сигнала до BulNews.bg се твърди, че непълнолетните ученички постоянно организират шумни купони и така пречат на останалите хора да почиват. Стигнало се дори дотам достолепни баби да палят свещ и да се молят на Господ, след като станали неволни свидетели на палавите шеги и закачки по време на среднощните сбирки.
Двете приятелки постоянно измисляли нови предизвикателства за компанията си, за да задържат интереса на селските ергени, след които падали дрехи и задръжки. Така се било стигнало и до организирането на шумни купони с много алкохол и цигари в гробищата, където разпускали като за последно.
Облечени в изрязани потничета и къси панталонки, двете палавници създавали революционна обстановка, в която кипвала буйната кръв на половината село.
Според местните хора скоро има опасност да се стигне до конфликт в мъжката част на Големо Бабино заради нарастващите мераци към неуморните ученички. Моралисти направили опит да говорят с родителите им, но след това не е настъпила никаква промяна в поведението на актуалните селски звезди.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *