HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ПАЛАВНИК! Сашо Кадиев задява колежка в ефир

Телевизионният водещ Александър Кадиев не спира да сипе комплименти по адрес на своите колежки в Би Ти Ви. Сашко е известен си милите си думи към своята екранна половинка Десислава Стоянова, но днес не пропусна да изчерви в ефир и друг кадър на медията.

По време на предаването “Преди обед” на живо от президентството се включи репортерката Габриела Наплатанова, която трябваше да разкаже подробности за Консултативния съвет по национална сигурност, свикан от държавния глава.

Още преди журналистката да се е появила на екран обаче Александър Кадиев изръси: “Здравей, Габи, много си красива!”.

Комплиментът видимо обърка репортерката, която беше започнала да говори за срещата при президента, но с усмивка, изчервена от комплимента, не пропусна да благодари за милите думи на Сашо Кадиев.

Срещу Кадиев, като един от седмичните коментатори, се изявава Жоро Пентаграм. Той също внася колорит, макар и не за този ранен час. Вчера втрещи аудиторията, сред която със сигурносте имало и деца, с отровение, че е пикаел в мивката докато си е миел зъбите. Деси Стоянова остана с отворена уста, а другият коментатор – актрисата Гери Змийчарова, му направи забележка, че не дава добър пример именно на децата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *