Пандишпанов кекс

Продукти

4 яйца,
4 жълтъка,
1ч.ч. захар,
1ч.ч. брашно,
2 суп.л. какао,
1ч.ч. смлени орехи

Начин на приготвяне

Начин на приготвяне: 4 яйца и 4 жълтъка се разбиват заедно с 1 ч.ч. захар. Към тях се прибавя 1 ч.ч. брашно. След това 4 белтъка заедно с 4 суп.л. захар се разбиват на сняг. Към тях прибавяме 4 суп.л. брашно. Смесваме 2 суп.л. какао с 1 ч.ч. смлени орехи. Във формата, където ще печем изсипваме половината от жълтата смес, върху нея половината от орехите. След това – сместа с белтъците и втората половина от орехите. Най-отгоре се изсипва втората част от жълтата смес. Пече се в предварително загрята фурна до готовност.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *