Паниран кашкавал в Air Fryer

Необходими продукти:

  • Кашкавал
  • Брашно
  • Яйца
  • Галета или натрошен корнфлейкс
  • Олио (малко количество)
  • Сол 

Начин на приготвяне:



  1. Подготовка на кашкавала:Нарежете кашкавала на парчета с дебелина около 2 см. 
  2.  Паниране: В купа разбийте яйцата и добавете сол. В друга купа сложете брашното и галетата (или натрошения корнфлейкс). 
  3. Потапяне и овалване: Овалвайте кашкавала първо в брашното, след това го потапяйте в разбитото яйце и накрая го овалвайте в галетата (или натрошения корнфлейкс). 
  4. Приготвяне в еър фрайър: Загрейте еър фрайъра на 180°C. Поставете кашкавала в кошницата на еър фрайъра. По желание може да капнете малко олио върху него. 
  5. Пържене: Пържете кашкавала в еър фрайъра за около 5-6 минути, или докато не стане златисто-кафяво. 
  6. Подготовка и сервиране: След като кашкавалът е готов, го извадете от еър фрайъра и го сервирайте. 
  7. По желание: За да е още по-вкусно, може да сервирате панирания кашкавал с сос на ваш вкус. 

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *