
Необходими продукти:
- Кашкавал
- Брашно
- Яйца
- Галета или натрошен корнфлейкс
- Олио (малко количество)
- Сол
Начин на приготвяне:
- Подготовка на кашкавала:Нарежете кашкавала на парчета с дебелина около 2 см.
- Паниране: В купа разбийте яйцата и добавете сол. В друга купа сложете брашното и галетата (или натрошения корнфлейкс).
- Потапяне и овалване: Овалвайте кашкавала първо в брашното, след това го потапяйте в разбитото яйце и накрая го овалвайте в галетата (или натрошения корнфлейкс).
- Приготвяне в еър фрайър: Загрейте еър фрайъра на 180°C. Поставете кашкавала в кошницата на еър фрайъра. По желание може да капнете малко олио върху него.
- Пържене: Пържете кашкавала в еър фрайъра за около 5-6 минути, или докато не стане златисто-кафяво.
- Подготовка и сервиране: След като кашкавалът е готов, го извадете от еър фрайъра и го сервирайте.
- По желание: За да е още по-вкусно, може да сервирате панирания кашкавал с сос на ваш вкус.