HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ПАРИТЕ НЯМАТ СВЪРШВАНЕ! Тотомилионерът Николай Динков още харчи 7-те си милиона

Въпреки че за изминалите две години Николай Динков се сдоби с две къщи, няколко автомобила и дори яхта, парите просто нямат свършване! Макар, че милионерът построи ВЕЦ-а, както беше планирал, все още има доволно много пари от тото милионите.

Той продължава да ги харчи с удоволствие и без мярка, разбира се, заедно със своята съпруга.   Николай е постоянен обект на свалки от страна на различни дами (особено откакто е милионер), като напоследък слуховете твърдяха, че една от кандидатките за Мис Плеймейт е най-напориста в опитите си да оплете апетитния милионер в мрежите си, пише блиц. Въпреки огромния интерес към него, той остава верен на жена си – Полина, която е дъщеря на кмета на Симитли Апостол Апостолов.

Нея пък той глези с екзотични почивки в цял свят.

Според твърденията на приближени на заможното семейство, парите, които спечелиха от тотото, им осигуряват живот като във филм. Те не спират да си позволяват всевъзможни глезотийки, както за себе си, така и за своите деца. Николай, вече е подсигурил тяхното бъдеще с имоти и готов бизнес, който да развиват занапред.
Николай Динков спечели огромния джакпот от 7 095 423 лв. с пуснат фиш в тото пункта на улица “Дойран” в Благоевград.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *