Парите свършиха! Слави Трифонов спря кранчето на актьорите

Куп пари спестява Слави Трифонов с края на шоуто си. Дългия обяви, че слага край на предаването си на 31 юли, а междувременно ще се размине с финансиране и на победителите от последните си два проекта, научи HotArena.

Шоуменът обеща на спечелилия място за нов актьор при него, да финансира обучението му в САЩ. Той бе силно впечатлен от вентролога Димитър Иванов, който е единственият българин, специализиран в изкуството да говори, без да мърда устата си. „Провери как и за колко време се изучава това нещо в САЩ. Аз ще ти платя, ще живееш там, ще ходиш на уроци, за да може като се върнеш, да го правиш и тук”, каза в ефир Дългия.

Оказа се, че има и по-лесен начин, без Иванов да ходи чак в Щатите. Победителят се записал на онлайн обучение и изкарал 30 урока при световен специалист, пише „България днес”.

Курсът наистина е платен от Слави, но той се разминал с големите разходи по престоя и пътуването до САЩ. Още повече, че след края на предаването няма да може и да предложи работно място на актьора в екипа си.

Под въпрос остава и съдбата на новата звезда на шоуто от формата „Нова звезда”. Въпреки че предаването е към своя край, екипът продължава с кастингите и конкурса.

Новата победителка обаче няма да има ефирното време, което получи Крисия, нито пък ще има изяви по телевизията.

Фенове на предаването се чудят и какво ще се случи с останалите от екипа. Певецът Борис Солтарийски получава ежедневни запитвания, ще продължи ли да пее и след 31 юли.

Бъдещето на Краси Радков също е под въпрос. Предполага се, че комикът се подготвя за собствено шоу, с което да обикаля клубове и дискотеки, но засега подробности не са известни.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *