“Паркинги и гаражи” се активизираха, закопчаха със скоби скандално паркираните пред Младежкия дом МПС-та

Общинска фирма “Паркинги и гаражи” се активизира вчера и сложи скоби на паркиралите в нарушение пред Младежкия дом автомобили. Това стана след публикацията в “Струма” по сигнал на читатели, че два поредни дни /вторник и сряда /десетки автомобили, от лимузини до джипове, пикапи и камиони, маневрират върху плочките и задръстват пространството пред Младежкия дом.
За наглото паркиране на 12 април по обяд, когато върху плочките имаше 17 автомобила, информирахме шефа на “Паркинги и гаражи” Васил Атанасов, но в рамките на деня не последва адекватна реакция.
Репортер на “Струма” вчера провери каква е ситуацията със скандалното незаконно паркиране. Около 11.20 часа пред Младежкия дом имаше микробус, два джипа и пикап, а луксозното ауди, паркирало завчера точно пред паметника, предвидливо бе преместено на отсрещната стоянка между такситата. В този момент на мястото пристигна автомобил на “Паркинги гаражи” и двама служители експедитивно сложиха скоби на всички нарушители.
Към “закопчаните” превозни средства се насочиха няколко мъже, коментиращи случващото се на висок глас. “И сега кой ще плаща за скобите, за наша сметка ли ще са?” – питаха шофьорите нарушители в телефонен разговор, след което извадиха по 10 лв., колкото е глобата за скобата, качиха се по колите и напуснаха мястото. На плочките пред Младежкия дом остана закопчан само джип “Рейндж Роувър Дискавъри” със софийска регистрация.
КРАСИМИР ТРИФОНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *