Парк хотел „Пирин” е най-добрият уелнес хотел на Балканите

На грандиозна церемония елегантният петзвезден Парк хотел „Пирин”, разположен в близост до парка на гр. Сандански, получи престижното отличие „Най-добър 5-звезден уелнес хотел на Балканите”. Посланици, министри, депутати и експерти в туризма връчиха статуетки на отличените.

По време на четвъртото издание на Балкански награди за туристическа индустрия 2018 г. Парк хотел „Пирин” бе награден за значимите си постижения в сферата на туризма. Призът бе връчен на г-н Иван Терзиев, дългогодишен управител на хотела, който не скри радостта си от факта, че „това е отличие не само за Парк хотел „Пирин”, но и за гр. Сандански, както и за „Шарлопов Груп”, който през 2019 г. ще отбележи 20 години от създаването си.

„Щастлив съм, че усилената работа, стремежът към иновации и грижата към Госта са в основата на значимото признание. Нестихващата ни мотивация и желанието ни за развитие и осигуряване на незабравимо преживяване са причините за изграждането и на новата 5-звездна хотелска част, в която гостите ни ще открият дом, далеч от дома”. Официален гост на събитието бе г-жа Бояна Шарлопова.

Стилният хотел, гордеещ се с отличните си условия за балнео и климатолечение, СПА и уелнес ваканции, почивка сред природата, еко, планински и ловен туризъм, познавателни и културно-исторически турове, висок професионализъм, отлична конферентна база, изтънчена кухня и възможности за развлечения, е популярна дестинация сред ценителите на първокласните преживявания. Той е предпочитано място за провеждане на бизнес мероприятия, срещи на високо равнище, тиймбилдинги и запомнящи се семейни тържества, които придобиват нови измерения чрез иновативните подходи, характерни за политиката на хотела. Величественият Парк хотел „Пирин”, част от веригата „Шарлопов Груп”, е сбъдната мечта за всеки, който желаее да се потопи в красотата на природата и великолепните гледки и да се почувства като в своя уютен дом, далеч от дома.

Поредното престижно отличие за Парк хотел „Пирин” е следствие от неговата мисия да осигурява на гостите си вдъхновяващо и незабравимо преживяване. Дългогодишните му усилия в тази посока многократно са оценявани високо. В началото на 2009 г. като пилотен проект за Европа на Европейската СПА асоциация петзвездният Парк хотел „Пирин” в Сандански стана първият хотел в България, получил знак за качество EUROPESPA WELLNESS – свидетелство, че отговаря на всички европейски изисквания за уелнес инфраструктура, безопасност, хигиена и качество на обслужването.

Участието на Парк хотел „Пирин” във форуми, отличаващи най-значимите постижения в сферата на туристическата индустрия, е част от политиката на хотела, устремен към покриването на най-високите стандарти в областта, които се оценяват на конкурси като Балкански награди за туристическа индустрия. Събитието, по време на което се присъждат награди на организации и фирми, които работят целенасочено и последователно в сферата на туризма на Балканите, е международен форум с доказан авторитет и вече изградени традиции. За четвърта поредна година той обедини представители на България, Турция, Македония, Сърбия, фокусирали уменията и усилията си около развитието на сферата и нейната модернизация.

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *