Паулина забременяла във „Фермата“, новината втрещи всички

Извънредна новина във „Фермата“ – една от най-горещите участнички е забременяла в шоуто.

Палавата Паулина очаква бебе от автомонтьора Краси, с когото прави секс в стопанството преди да излезе навън. Щастливата вест тя съобщи с писмо до бъдещия баща и го остави вцепенен, пише Монитор.  

„Има нещо, което расте вътре в мен, освен любовта ми към теб и, ако ти искаш, след няколко месеца може да е едно красиво начало на нашия общ нов свят.

Ти остави в мен дълготрайна следа и в преносния, и в буквалния смисъл.

Нямам търпение да те прегърна и да ти съобщя толкова важни за нас неща. Чакам те с нетърпение, любов моя“, гласеше писмото на Паулина.

„Това вярно ли е? Не знам как да реагирам! Да рева ли или да се смея?“, запелтечи Краси.

Първоначално той се затюхка как е възможно да е забременил Поли, при положение, че я е пазил. Позитивните емоции обаче надделяха.

„В момента най-много искам да видя и да прегърна Паулина. Каквото и да стане, ще изляза оттук с най-голямото богатство.

Поли, до теб ще съм. Обичкам те!“, заяви Краси.

Междувременно младият бизнесмен Митко Калайджиев обеща да намери на автомонтьора работа в България, тъй като той изкарва прехраната си в Испания.

Въпреки че бяха втрещени от неочакваната новина, фермерите не я подложиха под съмнение. Пресметнаха, че бебето на Краси и Паулина ще се роди през лятото и заложиха, че ще е момиченце. Езкалтирани, те спретнаха купон, на които бъдещият баща Красимир и военният Станислав танцуваха с биберони в уста.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *