HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Пациенти с битови травми и кризи след обилно хапване напълниха Спешното в Благоевград

180 пациенти са обслужени от спешните екипи на благоевградската болница през празничните дни, съобщи началникът на спешно отделение на МБАЛ -Благоевград д-р Владимир Рабаджийски. Той поясни, че най-чести са сърдечносъдовите оплаквания, двама пациенти са били с инфаркт, всеки ден са обслужвани и хора, получили инсулт.

75-годишната А. Иванова от Покровник е приета изпаднала в кома, с тежка черепно-мозъчна травма, минути след приема й издъхнала от сериозните наранявания. Възрастната жена полетяла от прозореца на дома си и издъхнала  минути след трагедията.

По време на великденските празници тежко пострадали при пътни инциденти и настанени за болнично лечение няма, получените травми са битови, съобщиха от болницата. Сред потърсилите помощ в спешно отделение са и пациенти с кризи, получени от консумиране на различни храни, с хранителна интоксикация и приети в реанимация няма. Не са приемани и прекалили с алкохол, допълни д-р Рабаджийски. Той определи празничните дни като относително спокойни за спешното отделение.

СЛАВА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *