Певецът Ивайло Колев: Ритаха главата ми като футболна топка!Нападателят викаше: “Защо притесняваш жена ми?”

Певецът Ивайло Колев, стартирал кариерата си от “Стар Академи, разказа в ефира на “Нова телевизия” за побоя, който му бе нанесен през миналата седмица.

“В момента имам лекарска забрана да се явявам на силна светлина, но обществото заслужава да се хвърли светлина върху подобни случаи. Инцидентът стана миналата сряда, трябваше да имам концерт същата вечер, в който да представя новия си албум. Бях пребит във входа на блока, в който живея в “Овча купел”. Бях ритан в главата като футболна топка, предпазих си лицето и ме ритаха отзад. Дори извиках към нападателите: “Не ме удряйте в главата, тъй като имам концерт, и предпазих лицето си. Не ги познавам, става дума за междусъседски конфликт. Аз нямам адресна регистрация там. Човекът, който е поръчител, не живее там. Имаше формален битов повод – проблем в банята ми, който е от година, даже оставих бележка на вратата на хората, които обитават над мен, исках да разреша нещата по мирен начин. Да, чуках им на вратата, търсих ги да си отстранят теча. Те явно са се ядосали. Бяха повикани хора, нападнаха ме без никакво обяснение, без да обясня за какво точно се касае. Нанесоха ми жестоки удари. Това стана между етажите”, разказа той.

“Единственото, което чух, беше: “Защо притесняваш жена ми?”. В прекрасни отношения съм с всички мои съседи, външни хора са. Съпругата ми също стана свидетел – единият от нападателите тръгна да нахлува в дома ни. Бях в несвяст след побоя, не можех да ходя в права линия, не знаех кой ден е, на колко години съм. До последно исках да проведа концерта, тъй като беше огромна организация, правена от 6 месеца. Но в болницата ми направиха изследвания, казаха, че имам мозъчно сътресение, бях неадекватен. Бяхме със съпругата ми на разпознаване по снимка, не знам дали има задържан. Благодаря на органите на реда, намесиха се много бързо, експедитивни бяха, реагираха много бързо”, обясни още той.

Певецът разказа и за друг инцидент: “Преди месец и половина, тогава не подадох жалби, една кола на магистрала “Тракия” ме засече. Принуди ме да спра на средна лента, шофьорът слезе, опита да отвори колата ми, но тръгнах и го заобиколих, въппреки че колите фучаха с огромна скорост. Не знам защо хората са толкова агресивни. Всички мои приятели са имали подобни случки, някъде дори е имало хора с бухалки”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *