Певицата Ива Давидова, възпяла безводието в Перник, с нова любов

Фолклорната изпълнителка Ива Давидова е на крилете на любовта. Само няколко месеца след като сложи край на брака си с полицейския шеф Владимир Тодоров, именитата перничанка е отдала сърцето си на Димо Кирилов.

Влюбените са публикували съвместни снимки в социалната мрежа, а под тях новата тръпка на Давидова е написал: „Най-после жената на живота ми. Обичам я“.

Певицата, която възпя безводието в Перник, се раздели със съпруга си Владимир Тодоров през септември миналата година след дългогодишна връзка. Това беше неочаквано, защото двамата имаха бурна любов. 

Ива и Владо се запознават преди години в полицейски участък в Перник, където той работи, а тя отишла да подаде жалба. След първата им среща последвали поредица от спонтанни и неочаквани засичания на най-невероятни места. Ден след участието си на фестивала „Пирин Фолк“ изпълнителката каза заветното „да“ на Владимир, който й паднал на колене край църквата на Преподобна Стойна, докато Ива се люлеела на люлка, закачена на един чинар, който е на 1300 г.

През 2018 година Ива Давидова се бракосъчета за любимия си Владимир на тайна церемония, извършена лично от тогавашния кмет Вяра Церовска. Сега вече всичко това е минало.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *