Певицата Ива Давидова мина под венчило в Гигинския манастир

Народната певица от Перник Ива Давидова в събота  сключи църковен брак в Гигинския манастир с избраника си Димо Кирилов. Двамата са направили сватбените снимки в беседката пред новата черква на манастира. Булката е в красива бяла рокля и дантелен воал. Сватбеният букет е от бледорозови рози. Младоженецът е в традиционен тъмен костюм с бяла риза и папийонка.

„Вече сме семейство Кирилови“, възкликна в социалните мрежи щастливата булка.

Много приятели и познати, почитатели на песните й я поздравиха с щастливото събитие. Кметът на Трън Цветислава Цветкова бе сред първите, които й честитиха и пожелаха щастие. Ръководителят на народния ансамбъл при Двореца на културата в Перник, с чийто оркестър Ива често пее на пернишка сцена, Венцислав Андонов написа: „Честито, Иве, много любов и разбирателство“. А Анна Ганева им пожела: „Честито, Ива и Димо! Да се множат радостите ви и да бъде здраво наследието ви! На многая и благая лета!“.

Повече от 200 поздравления в мрежата само за часове след сватбата събра младото семейство.

Само преди дни, на празника Богородица, Ива, вече Кирилова, пусна най-новата си песен „Марийо, черко“, а по време на водната криза изпя „Перник нема вода“.

Това е втори брак на известната певица, след като се раздели с първия си съпруг Владимир Тодоров.

   КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *