HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Педагогът Е. Брусарска и бившият миньор от мина “Бабино” Й. Брусарски празнуваха сребърна сватба в Англия, подариха си пътешествие до Париж и Канарските острови

Педагогът Елена Брусарска и бившият миньор от мина “Бабино” Йордан Брусарски от Бобов дол празнуваха в Англия сребърна сватба – 25 години щастлив семеен живот.
“Със съпруга ми сме като сиамски близнаци, винаги сме заедно – и в добро, и в лошо. Аз съм педагог по професия, а Йордан е пенсионер от мина “Бабино”. От две години живеем в Англия. Аз работя във фабрика за пакетиране на ядки, а съпругът ми прави сайдер в една фабрика. Тук, в Англия, много се работи, не е като в България, но и заплащането е добро. Получаваме достатъчно, за да си позволим да пътуваме и да бъдем щастливи. В Англия осъществихме мечтите си” По случай сребърната ни сватба със съпруга ми посетихме града на любовта Париж. Насладихме се на красотата на Канарските острови, там всяко камъче е под формата на сърце. Радваме се на две прекрасни дъщери – Илона-Мари е на 21, семейна и очаква първата си рожба, а Джоанна е на 24 години. Рецептата за щастлив семеен живот е любов, уважение и доверие”, разказаха развълнувани от Англия за вестник “Струма” семейство Елена и Йордан Брусарски.
НИКОЛАЯ ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *