HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Педиатърът д-р Нина Георгиева и ортопедите д-р Александър Сакелариев и д-р Валентин Георгиев купиха кабинетите си в сградата на поликлиниката в Благоевград

Педиатърът д-р Нина Георгиева и ортопедите д-р Александър Сакелариев и д-р Валентин Георгиев купиха кабинетите си в сградата на поликлиниката в Благоевград на търг, проведен вчера в общината. Заповедта за наддаването за двете помещения, всяко с площ от 20 кв.м, заедно с 11,13 кв.м идеални части от общите части на сградата бе на управителя на „Медицински център – І – Благоевград” ЕООД д-р Тони Даскалов в изпълнение на решение на общинските съветници, а търгът проведе комисия от общината начело с Румяна Чорбаджийска, директор на дирекция „Общинска собственост“.

И тримата лекари практикуват в кабинетите 202 и 203 над 10 г. и нямаше други претенденти да ги купят. Началната цена бе по 19 000 лв., като педиатърката предложи 19 010 лв., а екипът ортопеди – 19 020 лв.

В сградата на поликлиниката има около 40 собственици на лекарски кабинети, в нея собственост имат още общината и държавата.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *