Пенсиониралата се директорка на Бюрото по труда Наташа Илиева започва работа в Народното събрание

Пенсиониралата се директорка на Бюрото по труда в Дупница Наташа Илиева започва работа в Народното събрание като експерт в комисия.

Както “Струма” писа, Наташа Илиева е в Бюрото по труда в Дупница от създаването му и след 20 г. на шефския пост излезе в заслужена пенсия. Приятелите й коментираха, че не могат да си я представят в ролята на домакиня край печката в дома й, тъй като я познават като много енергична и дейна. Това бе потвърдено от новината, че Наташа Илиева започва работа като експерт в комисия в Народното събрание.

За овакантеното от нея директорско място в Бюрото по труда в Дупница се борят трима кандидати. Както “Струма” писа, това са директорката на Агенцията за социално подпомагане в Дупница Виолина Лазова, бившата председателка на ОбС в Бобов дол Нели Карипова и служителят в община Дупница Георги Зарев.

И тримата са се явили на събеседване пред комисията на 2 юли. До дни ще стане ясно кой ще е новият директор на Бюрото по труда в Дупница.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

4 Коментара

 1. безработен

  като се чувства дейна да отиде да бере ягоди,грозде,пипер ,тютюн и продава на пазара.

  Отговор
 2. емилия кирилова

  ЗАТОВА МЛАДИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ БЯГАТ В ЧУЖБИНА И НЯМАТ ДОВЕРИЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ.ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ,ПРОПЪДИХТЕ ДЕЦАТА НИ.

  Отговор
 3. възмутена гражданка

  какъв е смисъла от пенсионирането и.НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ МНЕНИЕТО НА ЧИЧО СКРУДЖ.МНОГО Е ПРАВ

  Отговор
 4. чичо Скрудж

  Пенсиите трябва да си седят у дома, а не да заемат щатни места на млади хора. Ако са много кадърни и ценни, да работят в частни фирми или по международни проекти, а не да лапат допълнителни бюджетни заплати, плащани от народа!

  Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *